top of page

Intranett

Praktisk

WIFI

Dagsleie-brukere og gjester kan benytte gjestenettet Oppdal Innovasjonssenter WIFI

Nettverket er åpent og uten bruk av passord. 

Som fast leietaker skal du ha fått tilsendt passord til passordsbeskyttet wifi. Hvis ikke, send en e-post til hei@kruxoppdal.no.

 

PRINTER

Printer/scanner er tilgjengelig i printerrom i 3.etg. Merk at du må være på nett “nasjonalparken” for å kunne skrive ut.

 

Printeroppsett

Last ned printerdriver: https://www.oki.com/eu/printing/support/drivers-and-utilities/colour-multifunction/45850304/


Sjekk at du får driver for OKI M883. Velg PS-driveren (evt. PCL-driveren).

Etter at driverfilene er installert, gå inn på "System Preferences" > "Printers". Legg til printer der ved å trykke "+". Den kommer opp automatisk, men hvis du har problemer med at det skriver "trådløs og tregt", så velg neste "side/fane" (globen) der man skriver inn adressen 192.168.100.50.

NØKKELKORT

Personlige nøkkelkort blir bestilt iht avtale og utleveres ved første arbeidsdag. Nøkkelkort gir tilgang 24/7. Besøkende til drop-in plasser og møterom vil få utdelt besøkskort ved behov.

SKAP OG OPPBEVARING

Det er tilgjengelig låsbare skap både i 3.etg (under amfiet) og på mesanin (ved møterom Krux 4). Ta med egen hengelås.

SYKKEL- OG BILPARKERING

Vi oppfordrer leietakere til å sykle eller gå til Krux. Det finnes egen sykkelparkering i kjelleren. Denne nås ved å ta heis ned fra hovedinngangen. Personlig nøkkelkort benyttes for tilgang til dette arealet. 

Om du må kjøre bil, oppfordrer vi leietakere til å parkere ved Elkjøp da disse plassene tilhører bygget. Det er for øvrig ingen regulering av parkeringsplasser eller noen p-avgift i Oppdal sentrum.

Fellesareal

Krux Oppdal innovasjonssenter har flere fellesareal hvor det er tilrettelagt for uformelle og formelle møter. Vi er en stor gjeng som er her fast, i tillegg kommer det stadig nye mennesker innom for én eller flere dager. Da er det hyggelig (og nødvendig) at vi alle tar ansvar for at fellesarealene er i orden. Derfor en liten påminnelse om at vi alle rydder etter oss selv. 

KAFFE- OG TEKJØKKEN

Kaffe og te til eget bruk er inkludert i leien, alle bidra med å sette på kaffe når kannen er tom. Er det tomt for kaffepulver, finnes det mer på bøttekottet i 3.etg. Inntil driver av kantine/spesested er på plass, kan leietakere også bruke kaffe/te til besøkende ifbm møter ol. Naturlignok setter vi alle inn i oppvaskmaskinen etter oss og tømmer den ved behov. 

KANTINE/SPISEROM

Kantine/spiserom finnes i den sørlige enden av byggets 2. og 3.etg. Før driver av kafé og kantine er på plass, tar du med egen mat. Det er mikrobølgeovn tilgjengelig i 3.etg. Bestikk, asjetter, glass og kopper finnes i tekjøkken både i 3.etg og på mesanin. Etter bruk må det tas med tilbake til tekjøkken og settes i oppvaskmaskin.

GARDEROBE (gjelder for faste leietakere) 

Garderober og dusj finner du i kjelleren, disse fasilitetene er tilgjengelig for alle faste leietakere. Personlig nøkkelkort benyttes for tilgang til dette arealet. 

Arbeidssoner

SOSIAL SONE

Området rundt inngangsparti (amfiet) og tekjøkken i 3.etg og på mesanin er sosiale soner. I disse sonene er det greit å prate samme, snakke i telefonen og gjennomføre åpne møter. 

STILLESONE

Stillesonener finner du i begge etasjene (3. etg og mesanin), denne starter ved tekjøkkenet og strekker seg til møterommene lengst i nord. Her skal det være arbeidsro. 

MØTEROM OG TELEFONROM (gjelder for faste leietakere) 

Møterommene Krux 1, 2, 3 og Bobla er inkludert i leie. Disse må bookes på forhånd via Omnisys. Som fast leietaker skal du ha mottatt brukerinformasjon. Hvis ikke, send en e-post til hei@kruxoppdal.no. Telefonrom benyttes uten noen form for booking (her gjelder første til mølla). Det finnes tre telefonrom i 3.etg.

Både stillerom/telefonrom og møterom skal vaskes og ryddes etter bruk. Det står sprayflaske med desinfeksjonssprit og klut på alle rom. Spray og tørk av bordflater og dørhåndtak.

NYTT 2022: Dersom møterommet ikke er tatt i bruk etter 15 min. utgår reservasjonen, og rommet kan fritt benyttes av andre (frem til event. neste reservasjon).

3.etg..jpeg
mesanin.jpeg

Kontaktinformasjon Krux Oppdal Innovasjonssenter

E-post: hei@kruxoppdal.no

Elisabeth Hals, mob. 900 74 092

 

Vaktmester, Per Morten Landrø

Mob. 41230571
E-post: permorten@kjeldsberg.no

bottom of page